נשואים 5 שנים, מתוכן 3 ללא יחסי מין

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

26/09/2009 | 09:16 | מאת: לורי ב

שלום רב, אנחנו בני 30 פלוס, הורים לבת שנתיים וחצי. מאז שהרינו את הילדה, לא קיימנו יחסי מין - כשלוש שנים. במקביל יחסינו הלכו והדרדרו - המון מריבות, קונפליקטים ומאבקי כוח. הוא מעולם לא הציף את העדר קיום יחסי המין, ולא התייחס לזה כבעייה שמטרידה אותו. אני העליתי את זה אינספור פעמים. טוען שאינו גיי, שאין רומן ברקע. הוא מרבה לאונן מול חומר פורנוגרפי באינטרנט. ניסינו במשך שנה טיפול זוגי שנגמר באחרונה, שאמנם שיפר את התקשורת וההבנה במידה מסויימת, אבל לא הביא לתוצאה כלשהיא בתחום המיני. אני חסרת אונים. אפילו הצעתי לו הסדר שבמסגרתו כל אחד מאיתו יוכל לקבל ערב פרטי אחת לשבוע, ליחסי מין מחוץ לנישואים. (זה היה במידה רבה כדי לגרום לו זעזוע שיעיר אותו) הוא סירב בתוקף ואמר שכך אין סיכוי לשיקום. אני עדיין אוהבת אותו - הוא נבון, חרוץ, אבא טוב. טוען שגם הוא אוהב מאד אותי ורוצה שהיחסים יחזרו למסלול תקין. השאלה אם זה ריאלי....אני חרדה מאד מגרושין, להתמודד לבד עם ילדה, לחזור לעולם ההיכרויות, לחיות בדחק כלכלי. פשוט לא יודעת מה לעשות, תחושה של תקיעות, מוות בעודי בחיים, הכחדה מוחלטת של המיניות והנשיות שלי זה כאילו הוא מעניש אותי על הדומיננטיות ואולי שתלטנות שלי אני שוקלת ברצינות רומן מהצד, אבל יודעת שזה יגבה מחיר אישי - הסתרה, התאהבות וכדומה...גם איך אכיר מישהו אחר?! אשמח מאד לתשובה, אני מבולבלת מאד. תודה רבה

03/10/2009 | 18:21 | מאת: אילנה ארד לוין

לורי שלום, תשובה לשאלתך ניתנה בפורום פסיכולוגיה ומיניות של האישה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים