אורגזמה

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

30/07/2016 | 08:36 | מאת: ניצן

שלום. רציתי להתיעץ. אני פעילה מינית ואוהבת סקס אך אני לא מצליחה לגמור עם הפרטנר שאיתי. אני מצליחה להגיע לסיפוק רק עם עצמי כשאני רואה סרט שמגרה אותי.הרבה יותר קשה לי להגיע לסיפוק בלי סרט.המצב מתחיל קצת לייאש אותי שאני לא מצליחה לגמור עם מישהו. אני כן משוחררת באקט עצמו. מה אפשר לעשות והאם זה מקרה שקורה הרבה?תודה רבה על תשובתך

21/08/2016 | 18:17 | מאת: אילנה ארד לוין

ניצן היקרה, את סובלת מתופעה של מעצור ביכולת האורגזמית בנוכחות בן זוג. קל לך ונעים לך להגיע לסיפוק ביחידות . אין זו תופעה מוזרה וגם לא יוצאת דופן היא בהחלט נוכחת וקיימת. משהו כמו 20-25 אחוז מהנשים תמצאנה בקטגוריה זו. האופציה לטיפול מיני היא אופציה של יצירת התקרבות הדרגתית תודעתית בינך ובין בן הזוג בזמן האוננות שלך. כלומר תחילה הוא יודע מתי את מאוננת אך אינו נמצא באותו החדר ואולי אפילו לא בתוך הבית ובהדרגה מתקרב באופן פיזי לפי תגובותייך ויכולתך עד למצב שבו הוא נוכח ונמצא לידך במיטה בזמן שאת מאוננת ומגיעה לסיפוק. בהגיעכם למצב טוב זה, מתבקש ורצוי להעביר את ניהול הגירוי המיני שלך לידיו. הכל נעשה מאוד בהדרגה ובאוירה של נינוחות ,הומור ושיתוף פעולה. צריך לשם כך בן זוג קבוע. מקור הבעיה, הוא בחוסר אמון מאוד בסיסי מתקופת ראשית החיים, בתקופה שבה המערכת העיצבית הפראסימפתטית כלומר מערכת העצבים האוטונומית האחראית על הרפיה והתמסרות עברה חסימה מסויימת בשל תקלות ביחסי האמון הבסיסיים במשפחה ולפיכך בנוכחות גבר ,אינך מסוגלת להגיע לאורגזמה שבה המערכת הזו משתחררת לכדי רפלקס האורגזמה. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים