צעצועי מין הפתרון הנכון ?

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

19/06/2016 | 14:14 | מאת: אינקוגניטו

שלום רב לך אנו נשואים 13 שנים פלוס 2 לצערי הרב ויותר בגללי( הגבר) הכנסנו לחיינו מוקדם מאוד בתחילת הנישואין משהו כמו שנה אחרי החתונה ויברטורים לחדר המיטות. המצב ביום הוא שבת זוגי בקושי רב מצליחה להגיע לסיפוק בלעדיהם יתר על כן בחדירה אותי היא לא מרגישה כמעט בכלל מה שכן עם ויברטור היא מאוד מאוד נהנית לי אישית לא הייתה בעיה עם זה רק שבשנה האחרונה העניין התחיל להציק לי מאוד. פוגע בגבריותי העניין מאוד אני מרגיש שאני לא מסוגל לספק אותה היא נמנעת מסקס עקב הקשיים כנראה אני מבין גם אותה אך אני מרגיש כי אין בנינו התאמה מינית אנו מתוסכלים מהעניין יש אהבה בנינו וזוגיות שהייתי מגדיר סבירה אך הסקס כנראה היה בעייתי מההתחלה כנראה שהיא זקוקה לסוג גירוי שאני לא יכול לספק לה. לפני כחצי שנה זרקנו את כל הצעצועים כי פשוט נמאס לצערי המצב החמיר ויש קושי גדול יותר מבחינתי לספק אותה היא החלה לדבר על זה שאולי כדאי להכניס שוב את הצעצועים למיטה אבל אני מתנגד בתוקף פשוט נמאס עליי התלות הזו שאם לצורך ההמחשה נצא לחופשה ולא ניקח איתנו את הצעצועים לא יהיה סקר בחופשה כי היא לא תצליח ככל הנראה להגיע לסיפוק וגם אם כן זה יהיה מאוד קשה ובעוצמה דיי רדודה מה שלא קורה עם הצעצועים. אני חייב לציין כי אני בן זוג מאוד מתחשב במיטה וחשובה לי מאוד ההנאה של בת זוגי הדבר ממש מציק לי כי אני רוצה לספק אותה אך מרגיש כי אני פשוט לא יכול היא זקוקה כנראה לחדירה מאוד עמוקה על מנת ליהנות למרות שאני מסוגל להחזיק זקפה להרבה זמן יחסית היא פשוט לא מרגישה אותי האם נכון להחזיר שוב את צעצועי המין? למרות שאני מרגיש מיותר בסקס כשהם שם מכיוון שבלעדם זה לא זה איני יודע מה הפתרון הנכון כי יוצא שכאשר היא נהנית אני סובל וכאשר אין צעצועים היא סובלת אציין בנוסף שבת זוגי פחות מינית ממני גם עם הצעצועים היא לא דרשה יותר סקס אבל מאז שזרקנו את הצעצועים המצב החמיר תודה רבה

06/07/2016 | 11:59 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקר, על הטעות שעשיתם אתם משלמים היום מחיר יקר. החיסרון הגדול של הויברטורים למינהם שהם מעניקים רטט חשמלי מהיר ועוצמתי שאין אדם יכול ליצור כמותו לא במגע יד ולא במגע לשון ולא באמצעות תנועות ההדיפה בתוך הנרתיק. קיים כאן תהליך למידה של מערכת העצבים. אשתך התמכרה לעוצמה ולמהירות של הרטט החשמלי. מערכת העצבים שלה מגיבה בהתאם ולפיכך ההנאה המינית שלה, מקורה היום במכשיר החשמלי ולא במגע האנושי שלך. אם אתם רוצים להירפא מבעיה זו פירושו גמילה מן ההתמכרות ולמידה מחדש של יחסי מין בין גבר לאישה. הצעתי איפוא לא להחזיר בשום אופן את הויברטורים למיניהם ולהיכנס לטיפול מיני התנהגותי , המכונה "מיקוד תחושתי" אשר הטיפול בו קיים כבר למעלה מחמישים שנה. פנו לסקסולוג מוסמך מטעם עמותת איט"ם או למרפאה לטיפול מיני באיזור מגוריכם. התהליך יקח זמן שכן ממש תצטרכו ללמוד לעשות את הפסיעות הראשונות שלכם כדי להביא להכחדה ולמידה מחודשת של יחסים אנושיים. בהצלחה וכל טוב אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים