בילבלתי בחור והתבלבלתי

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

28/02/2016 | 22:28 | מאת: אן

היי אילנה, רציתי לשתף אותך בסיפור שאכתוב ומה דעתך בנושא האם הוא מעוניין או לא? היה בחור מהעבר שהיה דלוק עליי וסירבתי לו. למד איתי. הסירוב היה כי גם אני נדלקתי עליו ואז יצא שהתחיל איתי אולם הוא היה מנבל א הפה שטותניק וזה הגעיל אותי אני מאוד עדינה וביישנית והמילה זונה או זין יכולה לגרום לי לצבע וורוד על הלחיים. דוג' יום אחד דיבר אל חברתי לכיתה שהינה רוסיה שכל הרוביות זונות ואז שאל אותה משהו על החבר שלה והיא כמובן לא התביישה וענתה לו שהם שכבו בחושך ואז הוא המשיך לנבל את הה ואמר לה לא הרגשת כמה התרחב.. אומנם אינני דתייה אבל אם אליי היו מדברים ככה לא הייתי מסוגלת לענות והייתי מאוד נבוכה.. הוא נראה לי לא רציני ומשכיב בנות כזה.. אבל היה בו משהו מאוד טוב ולארג'.. בקיצור לא אכתוב את כל ההשתלשלות אבל מיד רצה שניפגש שהבין שזו אני אף כתב שהיה מאוהב בי ושאני יפה מבפנים ומבחוץץ סתם נפגשתי איתו כי המטרה שלי שהייתה להכיר עוד מישהו בפייס וזה נחמד למצוא מהעבר.. הוא כנראה בנה על דייט אולי הטעתי אותו כי שאלתי אותו אם הי איכפת לו ממני בכלל? ובכל תהליך הפניה שלי אליו נתתי רמזים למי אני כתבתי לו שזו ז שהיה מציק לה ותיארתי את עצמי.. והוא זכר ואמר שסבלתי ממנו רבות אך לא זכר את השם.. נפגשתי איתו שאני כלל לא במיטבי וחולה נראית רע מאוד צהובה ולא ממש רציתי שיראה אותי כי בכל זאת מי לא רוצה להיראות טוב ולא חלשה.. במפגש הוא ישר התחיל ללטף אותי וניסה לנשק וזזתי זה היה לי מוזר כי לא בניתי על זה אחרי הרבה שנים שלא נפגשנו ולא ידעתי שאני בדייט מבחינתי זו הייתה פגישת מחזור מה גם שאמר שנוסע לגור בצפון כך שבכלל לא בניתי על קשר וזה מה שהאיץ בי לצאת לפגוש אותו למרות מצבי הבריאותי. נעלבתי ראיתי בזאת שוב חרמנות שלא פלייר כי זה מה שיש לי רושם ממנו עוד מאז והרגשתי ממש רע כאילו הזמנתי אותו לסטוץ או שאני מתחילה איתו? יש לציין שעיצבן אותי שהוא לא דיבר ולא שאל על מה עשיתי עם עצמי וכו' וישר מגע. אילנה זה דבר שחוזר על עצמו בכל דייט שלי כולם נמשכים אליי עוד לפני ההכירות השיחה אני עוד לא מספיקה להתרשם.. אמר לי שיש לי חזה קטן ושלא היה פעם יותר גדול ונעלבתי כי זו נק' האכילס שלי.. בזמנו סירבתי לו גם בגלל זה וגם בגלל שהייתי בתולה ופחדתי שכל הכיתה תדע וגם כאמור נראה לא רציני מצד שני זכרתי שהוא ניסה ליזום מפגשים איתי אבל לא לבד אלא עם חבר הלכנו לסרט ומעולם לא נגע בי הוא היחידי אבל לדבר כפי שכתבתי יודע בזמנו אמר את לא יודעת מה אני רוצה לעשות לך וכשהחזיר אותי מבסרט רצה שאשאן אצלו אבל אנחנו לא חברים ולא כלום סתם הלכתי לסרט אחרי הלימודים שוב הכל אמלו חופשי וני סגורה. באותו יום של המפגש התחלתי להתבלבל כי הוא לא משך אותי התבגר המון כיום 35 ואז 22 בחיים שלי לא התחלתי עם מישהו והרגשתי רע עם מה שאני עושה לי ולו.. כשלא נישקתי אותו למרות שהיה בי משהו שכן רצה אבל היה לא בטוח ואף היה לו ריח בירה שהגעיל אותו אז אחז לי ביד ונישק את כף ידי ואני יודעת שה אומר המון אבל עוד לא הספקתי לעבד את המידע.. מנסה לומר שיש בי משהו שמזלזל בו..עוד מהעבר מההתרשמות ההיא אמרתי בוא נצא החוצה בחוץ הוא אמר שיואו עכשיו אני מבין איזה חמודה את איזו מיוחדת הסתדר לו הפזל.. ורצה לחבק אותי ולהתקרב אליי אני הייתי נראה לי בפאניקה מבולבלת מרגישה לא בסדר כי אני לא נמשכתי אליו וזזתי אחורה והתחלתי ללכת ממנו לכיוון תחתנת האוטובוס אמרתי שאני רוצה הביתה הוא התחיל ללכת אחריי עצר מונית שעשתה פרסה והגיעה לתחנה האוטובוס בעצם השארתי אותו ממש מאחור ואז סירבתי לעלות וישלם ונסעתי בטאוטובוס לפני שנפדרנו אמרתי לו אני מבלבלת אותך? והוא ענה בעיקר את עצמך.. לא הבנתי אילנה שאני מתחילה איתו לא בניתי על זה ואז רצה רק חיבוק גם אןם לא והיה לי כיף. בבית בכיתי הייתי מבולבלת ופתאום הבנתי שהוא רציני למחרת התקשר אך בגלל שיש לי חרדה מגברים כי תמיד כולם ככה מתנפלים עליי וזה מלחיץ אותי כי אני לא יודעת מה הכוונה שלהם. שוב התחלתי להילחץ מה עכשיו אני אפשגש ויתחיל לגעת בי ושוב מבחינה רגשית לא רציתי אותו כי אני לא מכירה אותו ויש לי רושם רע עליו.. וזהו יותר לא ניסה כמה ימים אח"כ היה חג שלחתי לו חג שמח ואז רצה שניפגש היה ממש מאוחר ולא רציתי ( שוב זה היה עדיין שהיה לי אליו משהו אנטי.. ואז עבר לגור בצפון.. לא ארחיב רק אומר שניסיתי להיות איתו בקשר בפייס אבל רק אני כותבת והוא לא הכי בהתחלה עוד שיתף פעולה והזמין אותי אליו ושוב זה נראה לי שרוצה מין מה פתאום שאבוא לידו אצלו? לאט לאט התחלתי להכיר אותו ולהבין שהוא בכלל לא מה שאני חושבת.. כתבתי לו שלא הבנתי שהתחיל איתי ושלא היה איכפת לי ואז למחרת כתב בסמס שהוא בת"א כשהייתי בעבודה מצד אחד מתבקש לשאול רוצה להיפגש מצד שני ציפיתי שהוא יזום.. אני מאוד ביישנית ולא הבנתי אם רוצה אותי או לא מה הקשר שלנו זה הרי לא היה אמור להיות דייט ואולי נעלב.. ופתאום אני רציתי בחברתו כי זו הייתה המטרה שנהיה קשר בפייס..ואז בערב כתבתי לו קשקן אחד וכשלא חזר כי ציפיתי שניפגש אז למחרת יצא שוב עי השתלשלות סמס שהתחילה ב "חחח הבנת?" והוא ענה "חחח גדול" הסקתי מזה שאכן צדקתי שעבד עליי וניסה לבדוק אם אני מעוניינת בו לקשר כשהוא לא מעוניין ואז כתבתי מה חשבת שיקרה?? שזה מאוד מאוד מעליב והוא לא הבין וענה על מה את מדברת ואני ממשיכה לירות בו חיצים... כמובן שהבנתי שלא הסתלבט עליי ביקשתי סליחה אבל זהו זה הרס הכל.. ניסיתי להתקשר ולא הכי רצה לדבר ולא חזר אליי.. וכתב לי שהוא לא בקטע רציני ושלא יתפתח בינינו משהו מכזה מרחק... ואילנה אני באמת ניסיתי להבין מה טיב הקשר הזה הרי זה לא בחור שאני לא מכירה וזה ברור שזה דייט ולכן כל הבלגן עניתי לו מי אמר שאני מצפה שיתפתח משהו בכלל.. והוא ענה אף אחד.. לסיכום הוא לא מנסה לדבר איתי רק כשאני איתו הוא עונה יפה ומזמין ואמר שסולח.. הבעיה שכל הזמן מזמין אותי אליו ולא מדבר זה נשמע תמוהה מהיום אחרי שנפגשנו מזמין והייתה תקוה בהתחלה שאפילו התקשר שהבין שקרה לי משהו בבית ואר שאני באמת צריכה חופש והזמין אליו שוב בהתחלה זה היה לי מוזר אבל עכשיו אני יודעת שהכל באמת תמים ולא כמו שהחברות שלי אמרו שבר שמזמין הביתה לא רציני.. כי כתב אני לא בקטע רציני רק בשביל כיף ופאן אם מתאים לך כן ואם לא אז לא שוב זה היה ביום הזה שרבנו ואפילו הוסיף שעדיין מזמין אליו.. זה נורא מבלבל כאילו לא יודעת אם בודק אותי או לא מתוך שובבות או באמת הוא כזה חברותי.. וכל פעם שאני אומרת לו שאמרנו שאנו ידידים אז למה אתה לא וזם אז למחרת שלח מה שלומך.. ואמר שהוא עסוק.. הוא כל הזמן עסוק ושזה נכון דרך אגב אבל נראה לי שירד מעניין הזוגיות כלומר לא ינסה יותר כי אני זו שפנתה אליו והוא הרים את הכפפה.. ומצד שני למה שיזום שיחה אם מחפש קשר זוגי ולא עוד ידידה.. אני לא יודעת מה לעשות עכשיו.. כי אנימרגישה שאני מציקה לו כי רק אני ונה אליו אפילו כתבתי לו את זה ואמרתי שאני לא רוצהלהיות קרצייה והוא אמר שאני לא. יש לציין שטען כששוחחנו בפייבוק עוד לפני שנפגשנו שהוא ביישן האם אולי הם כך פני הדברים? גם אז לא חשב שיש לו סיכוי איתי כי אמר את זה הוא חשב שאני יפה והוא לא משהו.. בקיצור אני כבר יותר מ-8 חודשים מנסה לדובב לא נראה לי שיעשה צעד מצד שני מזמין ומצד שני אני מחדת להגיד משהו כי גם הוא אמר את דברו.. אבל בא לי לראות אותו. לפעמים עדיין אני חושבת שהוא ערמומי וגם אמרתי לו את זה.. הוא לא מבין אותי אני רק יודעת שאמר שנמאס לו שאני מאשימה אותו בכל מיני דברים הוא בכלל לא מבין על מה אני דיי חיה בעבר עם התמיד שייצר אבל דווקא ככל שאני מציקה לו אני מגלה שהוא אחר ושונה ושבעצם אותו דיי היה מבחינתו אמתי, עובדה שביום למחרת ששאלתי למה שילמת לי על מונית להגעה הוא אמר תלוי לאן אתה רוצה להגיע.. הוא דיי מחפש כלה ודיבר על רווקותו.. מה עושים?

15/03/2016 | 12:34 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, הרושם הוא שקשה לך להבדיל עיקר מטפל ויש לך נטייה למשיכת דברים כמו מסטיק לעוס מבלי לחוות את התחושה שכבר פג הטעם ופג התוקף. משך שנים כשברייך את מאפשרת למישהו לשחק איתך בחתול ועכבר וכנראה שאת טרף קל, כי איזו אשה היתה מסכימה לכך? אם את מעוניינת ביצירת זוגיות נורמטיבית של הדדיות וחיים נורמטיביים ומשותפים עם גבר. העולם מלא גברים המעוניינים בכך. יש אתרי היכרויות, שידוכים מכוונים או יזומים על ידי אנשים קרובים . בקיצור ולעניין ,נראה כי קשה לך להבין את עצמך. מדוע את נמצאת במחול המעוות הזה, ובמקום להבין את עצמך את עסוקה בלדבר סרה על אותו בחור הלא תואם אותו את מציגה. במקום לנסות להבין את מי שאינך מסוגלת להבין, נסי להתמקד ברצונותייך ומטרותייך בחיים ,לחתור להשגתם ולא להסתבך במהלכים חסרי טעם וחסי תועלת. אם קשה לך לצאת מתוך התסבוכת הזו כביכול בכוחות עצמך, מומלץ ביותר שתגשי לקבלת עזרה מפסיכולוגית קלינית. כל טוב ובהצלחה אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים