חסרי ניסיון

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

28/06/2015 | 21:04 | מאת: אני

בת 40, נשואה 3 ילדים. עברנו הרבה ביחד הרבה קשיים, וגיניסמוס בתחילת הדרך ועוד. היום אני בתקופה יחסית טובה ודווקא עכשיו זה מאוד מפריע לי ומתסכל אותי שהמין לא טוב אף פעם לא היה ממש טוב, כשהכרנו היינו שנינו חסרי ניסיון מיני, הבעיה העיקרית היא שהוא גומר מהר ושאני לא ממש מרגישה אותו, נאם יש סיכוי שזה ישתנה? אני לא מוכנה לוותר על מין ולא לחוות מין טוב אף פעם בחיי, האם יש תקווה? לפעמים אני חושבת שהבחירה שלי בוא היתה בעיקר בחירה של אבא לילדיי, לפעמים אני לא בטוחה שאני נמשכת אליו, אולי בכלל אנחנו לא מתאימים מינית? שנינו אובדי עצות לא ממש לא יודעים מה עושים, יש לציין שאני מטופלת מזה 10 שנים בכדורים נוגדי דיכאון אבל יש לי צרכים חשקים ורצונות שלא באים לידי סיפוק ואני לא רוצה להרגיש מתוסכלת תנו לי תשובה כנה בבקשה האם יש תקווה?

14/07/2015 | 11:53 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, אני שמחה שלמרות שאת מטופלת בכדורים נוגדי דיכאון, הדבר לא פגע בתשוקתך המינית. לא ברור לי באיזו מידה את מצליחה גם לשמור תחת השפעת הכדורים על הופעת האורגזמה. אם תחת השפעת הכדורים יש לך גם תשוקה וגם אורגזמה, הרי שאת ברת מזל, ותבורכי על כך. את מציינת שיש ביניכם מכלול קשיים, אליהם אינך מתייחסת. אני מניחה שהדבר גם משפיע על ההתייחסות המינית ביניכם, אך איני יכולה להתייחס לכך משום שלא פירטת. הדבר היחיד שציינת הוא שבן זוגך סובל משפיכה מוקדמת. ניתן לטפל בשפיכה המוקדמת באמצעות טיפול מיני זוגי, כאשר התרגול נעשה בבית כמובן, או שניתן באמצעות תרופה. התרופה סרוקסט (או באחד משמותיה הגנריים paxxet) ניתנת על ידי רופא המשפחה והיא בהחלט מעכבת את השפיכה בצורה משמעותית. יש לקחת אותה על בסיס יומי ולא רק לפני אקט מיני. אם הוא מעוניין בכך, הרי שבעזרת התרופה ניתן בהחלט לעכב משמעותית את השפיכה. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים