בחור מקסים יש כימיה אין משיכה מינית

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

06/06/2015 | 09:07 | מאת: אביטל

שלום אילנה אני בת 25 הכירו לי בחור שכבר בפגישה הראשונה הייתה ביננו כימיה טובה בתקשורת הוא לא היה ניראה לי יפה חיצונית אבל בהתנהגות שלו הוא מקסים מכבד מצחיק חרוץ ומעוניין בקשר רציני כמוני עכשיו אחרי כמה פגישות איתו הוא אפילו ניראה לי נחמד בחיצוניותו ולא מכוער כמו שחשבתי בהתחלה. אבל אין לי משיכה אליו הייתה נשיקה לא מוצלחת שלא נהנתי ממנה . השאלה שלי .לא יודעת אם להיפרד ממנו כי אין לי משיכה מינית אליו ? האם משיכה מינית יכולה להתפתח ? מפחדת להיפרד ןלהרגיש פיספוס כי בעבר יצאתי עם בחור שהייתה לי משיכה מינית חזקה אליו אבל באופי לא הסתדרנו . מה אני יעשה לדעתך ? יש סיכוי שבמשך הזמן מתפתחת משיכה מינית ?

16/06/2015 | 10:50 | מאת: אילנה ארד לוין

אביטל היקרה, בהחלט כן! משיכה מינית בהחלט יכולה להתפתח לאורך הזמן כתוצאה משני גורמים עיקריים: א. הנאה נמשכת ורציפה מן המגע בין בני הזוג. הכוונה ב"מגע" היא החל מליטופים ונשיקות ועד למצב של התעלסות ויחסי מין. כל תהליך שייצור הנאה פיזית הדדית והנאה אירוטית הדדית כתוצאה ממגע וריח יגביר את התשוקה והמשיכה המינית. ב. בעקבות העמקת היכרות והעמקה של היחסית הרגשיים בהחלט קיימת עליה במשיכה ובתשוקה המינית. היפוכו של מצב הוא כאשר משיכה מינית ראשונית נשחקת בעקבות תפישה שלילית של האישיות ובעקבות רגשות שליליים כלפי אותו אדם. במקרה הנוכחי, היות והבחור מוצא חן בעיניך מבחינת האישיות וההתנהלות הכללית, הייתי ממליצה להישאר איתו בקשר ובהדרגה לראות כיצד מתפתח הקשר הגופני. יתכן שנשיקות ראשונות הן לא מוצלחות במיוחד, ויש צורך בהדרכה הדדית לגביהן. כלומר, עליך לומר מפורשות ובלי בושה כיצד את אוהבת שתמומש הנשיקה. נוסף לכך, אין נשיקה מעידה בהכרח על המשך אופני המגע ומידת שביעות הרצון מהם. אני ממליצה להמשיך ולנסות ולתת צ'אנס לתהליך הפיזי וההיכרות הנפשית. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים