מבולבלת...פוחדת...

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

29/05/2014 | 19:06 | מאת: רינה מצליח

נשואים כמעט 20 שנה, 3 ילדים. שנינו אנשי משפחה והורים נהדרים. הוא אדם טוב, אבל...הרבה דברים בו מעצבנים: אין סקס כלל- טוען שאני אשמה (אני באמת לא נמשכת אליו, אבל הוא אף אינו מעוניין כלל לשמוע על סרטים כחולים/מין אוראלי וכו'. טוען שהבעיה "אצלי". בולשיט!עם אחרים גמרתי נהדר ועוד ללא חדירה!), הוא ציני ורציני רוב הזמן. נמאס לי מהמצב. פוחדת להישאר לבד כרגע. מה עושים? הוא מתנגד לחלוטין ליעוצים למיניהם!!

08/06/2014 | 08:59 | מאת: אילנה ארד לוין

רינה היקרה, קשה מאוד לפתור בעיות מין זוגיות טוב במצב שבו אחד הצדדים מסרב בכל תוקף לבוא לטיפול. פירוש הדבר שנשארת רק האופציה של ייעוץ אישי לך כיצד להתמודד עם המצב וכיצד לערוך את שיקוליך בצורה המיטבית על מנת לעשות את הבחירות הנכונות לך. במקרים ברי מזל ניתן לעשות "טיפול זוגי" באמצעות צד אחד בלבד המעלה בפורום הזוגי רעיונות שונים לבדיקה או ליישום. נדמה לי שזה המוצא היחידי העומד כרגע בפניך. כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים