התלבטות איך להתחיל איך להחליט

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

09/05/2020 | 19:24 | מאת: מ

אני נושאה + 3 ועם נכדים . לצערי בזמן האחרון פשוט הפסקתי לאהוב את בעלי מזה 30 שנה . אנחנו רוב הזמן לא מדברים , תמיד יש לו מה להעיר , תמיד המילה את ואת וזה כבר נמאס , או שיש לו מילה אחרת "את צריכה לקחת את עצמך בידיים " . ככה זה 30 שנה . יש לציין כי עברנו מספר רב של פעמים טיפול זוגי , לצערי זה לא צלח . אני מתה לפרק את החבילה, אבל אני יודעת שאני הפסיד את הילדים , כי אותו הם אוהבים יותר ממני , כי הוא לא מעיר להם , לא אומר להם מה הוא חושב . יציאות לבילוי או לסוף שבוע אם אני לא יוזמת אז אין . כמובן שאנחנו תמיד חוזרים ורבים . יש לציין כי אנו ישנים בחדרים נפרדים . מדי פעם אנחנו ביחד , אבל כמובן שאני לא כייף לי , אבל אין לי כוח לשמוע את הקיטורים שלו "מה איתי ". אני ממש לא יודעת מה לעשות . תודה מראש שבוע טוב ורק בשורות טובות מ

למ שלום. בהתיחסות לבקשת לקבל עזרה, לקשר הזוגי הקשה שנימשך כ30 שנה. ובעיקר החשש שלך שהילדים ינקטו עמדה ולא יתמכו בך . יש משקל רב בקבלת ההחלטה . יתכן ובימקום ללכת לפרידה רצוי לבנות בעזרת מגשר הסכם חיים משותפים בהם תקבלו החלטה איך לנהל את סדר היום ואת החובות ההדדים. תיחיו בשיתוף מכבד ובשקט אשר יוביל אותך להשלמה עם המצב. במקביל מאוד חשוב שתיצרי לעצמך ענין נוסף לשעות פנאי. בברכת הצלחה.

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים