אמאלה, מגיע החורף...

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

12/09/2009 | 00:07 | מאת: דפנה

החורף מתקרב ואני כבר חוששת. בתי בת ארבע, מלידתה כל נזלת הכי קטנה מתפתחת אצלה לברונכית עם שיעולים איומים, - ובשורה התחתונה היא חיה בחורף על בטנזול, ונטולין, בודיקורט - וזה תמיד נגמר במוקסיפן. האם יש דרך לחזק את המערכת החיסונית שלה לקראת החורף הקרוב כדי שהמצב לא יחמיר כל כך? תודה רבה

מאחר ואינני המואפוטתית , יכולה רק לתת המלצות של רפואה קונבנציונלית. ביתך סובלת מרגישות יתר של הראות , מומלץ להתחיל טיפ-ול מונע בבודיקורט או סינגולייר אשר מונעים את ההחרפות בחורף

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה