הסבר בבקשה.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

29/05/2014 | 12:36 | מאת: הסבר

בני בן 4 חודשים היה אם חום 39 אחרי אקמולי עבר תוך 3 ימים... עשינו בדיקות דם ושתן. בדיקת השתן יצא שלילי...וכך גם בבדיקות דם רק כמה דברים "חריגים" ואם אפשר לקבל הסבר מזה אומר Lymphocyttes% 77______67 יצא 48.1 Eosinophils% 3_______0 יצא 8.3 Eosinophils# 5______0 יצא 0.7 אשמח להסבר

לימפוציטים הינם התאים המאפיינים יותר זיהום וירלי , זה בהחלט ערך בגדר הנורמה. אאוזינופילים הינם תאים העולים במצבי אלרגיה , אך הערך המצויין הינו עדיין בגבולות הנורמה בילדים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה