שיעול סטרידור מתמשך לילד בן 13

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/03/2014 | 12:50 | מאת: ו

לילדי בן ה13 סובל מהתקפי סטרידור מגיל 6 עד היום . לפעמים זה חריף ומתבטא בקוצר נשימה. מאז חודש נובמבר יש לו שיעול סטרידור שלא עובר ושהיה לו קוצר נשימה הלכנו לבית חולים ואמרו שאין לו מצוקה נשימתית ואספקת בחמצן תקינה. כל מה שנתנו לו כולל : אנהלציות : מים ומים עם בודיקורט ( חומר שעזר בעבר ) , סטריואידים ושום דבר לא עזר ממה זה יכול לנבוע

לאור ארועים חוזרים של סטרידור בגילו שזה פחות אופייני מציע לפנות להערכה של אאג, ראות ואלרגולוג וזה לאחר בדיקת הרופא המטפל שלו

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה