צהבת ילודים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/03/2013 | 12:01 | מאת: מיכל

בני השתחרר מבית החולים עם רמת בילירובין תקינה ולאחר מכן ראינו שהוא הצהיב ולקחנו אותו לקופת חולים ביומו החמישי, שם נמצא כי רמת הבילירובין שלו היא כמעט 21. לקחנו אותו לבית החולים ונמדדה רמת הבילירובין בשנית ונמצא שהיא 18.5. הוא קיבל טיפול באור ובתוך פחות מיממה מצב הבילירובין חזר להיות תקין. האם יש חשש לנזק נוירולוגי כלשהו? יש לציין כי נבדקה שמיעתו בבית החולים ונמצאה תקינה. תודה רבה!

הסבירות שתהיה פגיעה מוחית קטנה ביור דרוש המשך מעקב של רופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה