חום גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/05/2010 | 07:47 | מאת: לילך

בני בעוד חודשיים בן 4 ומאז גיל שנה כל חודשיים שלושה יש לו חום גבוה מאד 40.5-41 . נאמר לנו שהוא נדבק ב CMV בגיל שנה ולכן החום הגבוה. מתחילת 2010 הוא חלה 4 פעמים בכל פעם עם חום מאד גבוה בכל פעם לקחנו לרופא שטוען- וירוס. יש לציין כי מלבד החום אין לו ממצא נוסף. החום הגבוה נמשך כ 48 שעות מופיע כל 4 שעות יורד לאחר שעה עם נורופן או אקמול. מדוע יש לו חום כ"כ גבוה? יש בדיקות שעלינו לעשות?

אין לשלול כי מדובר בקדחת ים תיכונית, או מחלות אחרות עם חום חזור. לגבי קדחת ים תיכונית ניתן לבצע היום בדיקות גנטיות, פנו לרופא הילדים

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה