חיסונים למרכז אמריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

02/06/2013 | 11:12 | מאת: אסף א

שלום דר, ההודעה הקודמת נשלחה בטעות. בעוד חודש אני טס למרכז אמריקה, מקסיקו וגואטמלה לתקופה של חודש סהכ. בפברואר קיבלתי לפני טיסה לתאילנד חיסונים: צהבת b שתי מנות, צהבת a שתי מנות וטיפוס הבטן. כמו כן ב2009 בצבא קיבלתי טטנוס. האם יש עוד חיסונים שעליי לעשות? בהתחשב בכך שקיבלתי רק 2 מנות של צהבת b עליי לקבל עוד מנה? תודה רבה

להשלים מנה אחרונה של צהבת B מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים