שאלה לגבי חיסון צהבת B

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

01/08/2016 | 06:05 | מאת: רותם

שלום רב אני בן 34 ולפני כ 12 שנים עשיתי את שתי הזריקות לחיסון צהבת B בהפרש של חודש אך לא השלמתי את הזריקה השלישית. אני רוצה להתחסן שוב האם צריך לעשות מחדש את שלושת הזריקות? כמו כן מה תוקפו של חיסון לצהבת A? תודה

1 - אין צורך להתחיל את כל הסריה מחדש, רק להשלים את הזריקה השלישית 2- 2 מנות של חיסון כנגד צהבת A ו 3 מנות של חיסון כנגד צהבת B מספיקות לשנים רבות ואין צורך לפי המידע כיום לקבל מנות חוזרות מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים