מהם בדיוק החיסונים לטאג'יקסטן וקירגיזסטן

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

07/06/2016 | 20:50 | מאת: בנימין

אני פשוט הולך לבלות את כל יולי אוגוסט וקצת מספט' בצורת טיול אתגרי מבחינת התכנון הסגנון הק"מ,בערך 30 ק"מ פר ליום כמעט כל יום והדייג לצריכת מנת החלבון היומ-יומית בנהרות והאגמים.. כל זה כאמור בטאג'יקסטן וקירגיזסטן... הערות*** היה לי כבר בעבר לפני 3 שנים קיו-פיבר שעבר ממני לאחר כשבועיים ללא טיפול אנטיביוטי או מונע כלשהו... בהתאם לכל האינפורמציה הנ"ל אשמח לדעת איזה חיסונים קריטיים לקחת ועל מה אפשר בהחלט לוותר.. תודה מראש

חיסונים דרושים לטיול כפי שאתה מתאר דלקת כבד A דלקת כבד B כלבת - 3 חיסונים קדחת הקרציות טיפול מונע למלריה פנה למרפאת מטיילים באזור מגוריך

מנהל פורום רפואת מטיילים