חיסונים לדרום אפריקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/05/2016 | 18:07 | מאת: עדי

שלום, אנו מתכננים לנסוע בתחילת אוקטובר לדרום אפריקה (קייפטאון והסביבה, דרך הגנים ושמורת וולגבונדן) עם ילדה בת 5 ותינוקת בת שנה ו - 9 חודשים. אילו חיסונים נדרשים לפני הנסיעה? האם יש בעיה להיות באיזורים האלה בהיריון? בתודה מראש, עדי

צהבת A + טיפוס הבטן מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

07/05/2016 | 15:01 | מאת: עדי

שלום, אנו נוסעים עם תינוקת בת שנה ו - 9 חודשים: 1. טיפוס הבטן ניתן רק מגיל שנתיים, נכון? האם זה לא בעייתי לנסוע עם תינוקת בגיל הזה, שעוד לא יכולה להתחסן לזה? 2. צהבת A - היא תספיק לקבל רק את המנה הראשונה - האם זה מספיק? בתודה מראש, עדי

מנהל פורום רפואת מטיילים