השלמת חיסון הפטיטיס B לאחר הפסקה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

31/08/2015 | 11:14 | מאת: רחל

ד"ר יצחקי שלום, בני קבל באוגוסט 2011 את החיסון הראשון של הפטיטיס b.הוא לא קבל את שתי הזריקות הנותרות. אני מבינה שניתן להשלים למרות הזמן שחלף. אודה לך על תשובתך,כולל על איך לתת את 2 הזריקות.. רחל

אכן כך הדבר - ממשיכים כאילו לא הייתה הפסקה ברצף מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

31/08/2015 | 15:47 | מאת: רחל

ד"ר יצחקי, תודה על התשובה המהירה. נזכרתי שבני, בן 22, חוסן להפטיטיס b ,אם אנני טועה, מיד עם לידתו. נולד במאי 93.את זריקת החיסון הראשונה קבל בצבא ולאור העובדה שחוסן כשנולד, האם יש צורך להשלים את 2 הזריקות החסרות? לכמה שנים נועד החיסון ? תודה, רחל

מנהל פורום רפואת מטיילים