חיסון הפטטיטיס בי

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

24/08/2015 | 13:38 | מאת: רינת

לא מטיילת, אך סטודנטית לסיעוד. כחלק מסדרת החיסונים המחייבת עליי להיות מחוסנת כנגד הפטיטיס B. קיבלתי את המנה הראשונה לפני כשלושה חודשים וכעת אני אמורה לקבל את המנה הראשונה (התעכבתי). מתי אוכל לקבל את המנה השלישית? האם עליי להמתין חצי שנה מהמנה הראשונה? או עליי להמתין עצי שנה מהמנה השניה? לא כל כך הבנתי... תודה מראש,

הזמנים הם: 0-2-6 חדשים עלייך להמתיחדשים מהחיסון הראשון מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים