קק"ל 3/8 נס ציונה

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/08/2014 | 20:30 | מאת: ענת ברשטיין

שלום. בתחילת 2013 יצאנו לטיול סביב העולם שכלל את הודו ונפאל, לפני זה בסוף נובמבר 2012 קיבלנו חיסוני נגד צהבת A, פוליו, טיפוס הבטן, טטנוס, ודיפטריה. בסוף יוני 2013 קיבלנו את המנה השניה של החיסון נגד צהבת A. בעוד כחודש אנחנו נוסעים לסין ולוייטנאם למשך חודש. אילו חיסונים אנחנו צריכים לחדש, ואילו חיסונים נוספים צריך לעשות. בתודה מראש, ענת ברשטיין.

אין צורך בחיסונים נוספים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים