השפעת חיסון צהבת a על בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

27/08/2014 | 00:33 | מאת: קרן

שלום, לקראת נסיעה לתאילנד,עשיתי חיסון צהבת a ביום ראשון. היום, יום שלישי, יומיים אחרי, ביצעתי בדיקות דם למעקב אחר תפקודי כבד כיוון שאני לוקחת כדורים לטיפול בפטרת ציפורניים. בבדיקות קודמות הערכים היו תקינים. היום, ראיתי שהערכים ממש ממש גבוהים ביחס למקסימום וביחס למה שהיה. יכול להיות שזה קשור לחיסון? מודאגת נורא, תודה מראש, קרן

סביר שהשינוי בתפקודי הכבד אינו קשור לחיסון סביר יותר שנגרם מהשימוש בתרופה לפטרת - ממליץ להפסיק את הטיפול ולפנות לייעוץ של רופא המשפחה ו/או רופא עור שהמליץ על הטיפול. מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים