חיסונים לויאטנם

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

20/08/2014 | 11:57 | מאת: דנה

ע"פ אתר משרד הבריאות כתוב כי צריך לעשות חיסון נגד דלקת כבד נגיפית מסוג A, להתחסן נגד קדחת צהובה רק לנוסעים המגיעים ממדינות אנדמיות או איזורים נגועים אחרים ואילו שכדאי שיהיה טיפול מונע נגד מלריה. ידוע לי כי התחסנתי לפני נסיעתי להודו לפני 8 שנים בהיפטטיס A ואינני יודעת אם אני צריכה "לחדש" חיסון מסוג זה גם לויאטנם או שהוא אכן בתוקף לפחות עד גיל 40... האם יש עוד חיסונים שעליי לעבור? אני בת 29 עם בריאות תקינה שלא נוטלת תרופות

את מבלבלת מספר חיסונים שאינם נחוצים לתאילנד צריכה צהבת A וטיפוס הבטן הכנסי למרפאת מטיילים מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים