עד כמה הכרחי להתחסן לנסיעה לגואטמלה?

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

30/01/2020 | 10:20 | מאת: ליאורה

אני גרה בדרום קליפורניה ועומדת לנסוע בעוד שבועיים למקסיקו סיטי (4 ימים) ואח"כ לגואטמלה. המחיר שדרשו ממני לחיסונים נגד צהבת, טיפוס, טטנוס וכד', יקרים לאללה. איני נוסעת למקומות נידחים, לא עושה טרקים. עד כמה החיסונים האלה הכרחיים? ואם הכרחי, מה מהם הכי הכי הכרחי?

עד כמה הכרחי לציית לחוקי התנועה? ברוב המקרים יתכן שלא יקרה כלום אבל לעיתים זה עלול להסתיים לא טוב.. חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333

30/01/2020 | 23:52 | מאת: ליאורה

תודה רבה

מנהל פורום רפואת מטיילים