חיסונים למקסיקו

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

08/04/2014 | 08:58 | מאת: טל

שלום רב, אני עושה הפתעה לבעלי עם טיסה למקסיקו. אנו נוסעים למקומות המתויירים: קנקון, איסלה מוחרס, פלאיה דל כרמן. לפני 4 שנים טסתי לתאילנד ועשיתי חיסונים והוא שנתיים לפני. אני רוצה להמנע מלהרוס לו את ההפתעה, האם עלינו לעשות חיסונים? תודה רבה ויום טוב

צהבת A + טיפוס הבטן מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

08/04/2014 | 17:45 | מאת: טל

תודה רבה. אני יודעת שאלו החיסונים שעושים, האם עליי לעשות אותם למרות שעשיתי אותם לפני 4 שנים לערך?

צהבת A - נדרשות 2 מנות טיפוס הבטן - תוקף ל 3 שנים בלבד מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-9666333 travelmed.co.il

מנהל פורום רפואת מטיילים