נסיעה לסין והצורך בחיסונים

דיון מתוך פורום  רפואת מטיילים

05/09/2018 | 22:05 | מאת: נסיעה לסין

דוקטור שלום , אני בתחילת הריון . בעלי טס לטייגינג שבבייגין ( סין ) האם יש צורך בחיסונים ? מעבר לזה שדואגת לו וחוששת שידבק חלילה ממחלה כלשהי , חוששת שאם יחשף למשהו אז ידביק אותי . ממה עליו להיזהר שם ? וממה עליי ? ( אני נשארת בארץ ) תודה.

ממליץ שבעלך יפנה למרפאת מטיילים לפני הנסיעה ויתחסן כנגד צהבת A , יתכן שגם ימליצו לו על חיסון טיפוס וטטנוס-דיפטריה-שעלת מרפאת מטיילים | חיסונים והדרכה בשעות הערב טלפון 03-966633

מנהל פורום רפואת מטיילים