תוצאות בדיקות כולסטרול

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

27/10/2014 | 18:26 | מאת: רונה

שלום. אני בת 49 משקל 80 ק"ג גובה 1.60 תוצאות בדיקות הדם הן TRIGLYCERIDES199 mg/dl CHOLESTEROL 270 mg/dl CHOLESTEROL- HDL 40 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc 190.2 NON-HDL_CHOLESTEROL230 mg/dl האם רצוי שאקח תרופה? החשש שלי מתופעות הלואי של התרופה. תודה רבה

שלום רונה רמת LDL כולסטרול שלך גבוהה, רמת HDL מעט נמוכה וכמובן שגם רמת הכולסטרול הכללי גבוהה. כדי לקבוע מה ערך היעד של LDL יש לשקלל לכל פציינט גורמים רבים כמו רקע רפואי גיל מין ספור משפחתי הרגלים ועוד. מכיון שלא פרטת הרקע שלך אינני יכולה להתיחס לשאלתך. ממליצה לפנות לרופא המשפחה והוועץ עמו לגבי הטפול האופטימלי. בהצלחה ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול