שומנים בדם- תוספי מזון מגנזיום

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

18/11/2013 | 23:38 | מאת: מיכאל

שלום רב, אני סובל משומנים גבוהים בדם מגיל 20 , הכי גבוה היה 670, כרגע אני מטופל בבזיפברט 400. מיותר לציין כי זה תורשתי. כרגע אני מתאמן מאוד חזק לריצת מרתון, ויש לי צורך במגנזיום, רכשתי - וברכיבים כתוב כי התוסף מכיל חומצת שומן צמחי - שרשרת טריגלצירידים בינונית. האם יש לי בעיה לצרוך את התוסף? נוסף לכך אני צורך אומגה 3 במינון גבוה. בן 32, תודה רבה!!!

שלום מיכאל בבדיקה שעשיתי של תכשירי המגנזיום שאני מכירה לא מצאתי שהם מכילים חומצות שומן. ד"ר וולפוביץ

22/11/2013 | 14:10 | מאת: מיכאל

תודה על התייחסותך, אני צורך מגנזיום ספורט של  מגנוקס רשום ברכיבים את ה טריגלצירידים. השאלה היא לצרוך אותם או להפסיק. שזה לא ישפיע עוד יותר על השומנים בדם שיש לי

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול