כולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

06/05/2013 | 13:40 | מאת: אמא

שלום הבת שלי בת 25 עם בעיות עיכול שעדיין לא אובחן ממה נובעות. התזונה שלה די בריאה וכמעט צמחונית בגלל בעיות העיכול. היא לא מעשנת ועם משקל תקין. למרות זאת בדקות דם שלה הראו: כולסטרול 293 טריגליצריטים 118 LDL 215 HDL 54 NON HDL 239 מה יכולה הסיבה לכולסטרול כל כך גבוה? לאיזה רופא עליה לפנות והאם יש קשר עם בעיות העיכול שלה (שבינתיים קיבלו הגדרה של מעי רגיז) תודה

שלום הנטיה לכולסטרול גבוה היא מולדת ברוב המקרים. ממליצה לפנות לרופא המשפחה ע"מ לטפל בענין זה. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול