תוספי מזון למניעת שומנים בדם

דיון מתוך פורום  יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול

01/07/2011 | 20:05 | מאת: אריאלה

שלום, הכולסטרול אצלי תקין אך טריגליצרידים גבוהים, 200. רציתי לדעת האם המוצרים הקיימים בשוק שאינם תרופות אלא בגדר תוספי מזון אכן יכולים לסייע בהפחתת שומנים אלה (כמו למשל "פיטו גארד", או "אנגיו שאן") תודה

שלום אריאלה אמנם לא פרטת הרקע הרפואי ולכן קשה לענות תשובה מושכלת, אבל רמת טריגליצרידים כזו היא מעט מוגברת ודיאטה קלה המונחית ע"י דיאטנית מוסמכת יכולה להוריד הרמה ללא טפול. ד"ר וולפוביץ

מנהל פורום יתר כולסטרול וטריגליצרידים בדם - מניעה וטיפול