בעיות עור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/06/2002 | 21:55 | מאת: סובל מאוד

בשנתיים וחצי האחרונות (מאז התגייסותי לצבא) התחילו להופיע כל כך הרבה בעיות בעור שלי והם: פטריות בציפורנים ברגלים, גירודים בין אצבעות הרגלים, עור מתקלף בכף הרגל. פטריות גדולות במפצעות. פטריות באצבעות - מלווה בקילופי עוד - דמוי אגזמה. פטריות במרפקי הידם לא יודע אם זה קשור אבל גם שיער נושר... הכל מלווה בגירודים שלא מאפשרים לי להרדם, דבר שמייאש מאוד... נתנו לי משכות כמו סיקלודראם וכו'... - אך זה לא עוזר. לרופאים בצבא לא איכפת - וכבר התייאשת מהם. מחפש עזרה דחוף - אני מגרד את הפטריות עד זוב דם!!! בבקשה - ע-ז-ר-ה! זה לא צחוק- זה החיים שלי.

שלום סובל מאד, ממכתבך הארוך הבנתי שאתה חושב שהפריחה אצלך נגרמה על ידי פטריה (כמו גם הקילוף בעור ונשירת השער), אך לא ברור לי על סמך מה נעשתה הקביעה הזו ולכן אני מתקשה לתת לך תשובה: אולי מדובר בתהליך דלקתי אחר, כמו אקזמה אותה הזכרת, או אלרגיה? עקרונית, יש טיפולים היכולים לרפא פריחה בעור הנגרמים ע"י פטריות, אך לפני שמדברים על טיפול רצוי להגיע לידי אבחנה נכונה, ואני מציע לך לחזור ולפנות לרופא עור כדי לקבל את עזרתו בתחום זה. הרבה בריאות אפי

13/06/2002 | 21:48 | מאת: סובל מאוד

יש לי פטריית שמש בגב - וכן נראה לי שזה אגזמה... במיוחד באצבע. הרופאים לא עוזרים לי הם ממלאים אותי במשחות שלא תורמים לפיתרון הבעייה בגרוש - אני מחפש משחה ש"תציל" אותי מהמצב הרע הזה - משחה שתתאים לכל הסוגים. או אפילו כדור שאוכל לקחת - כמובן בהתערבות רופא - אני רוצה לבוא לרופא בגישה ש: זה הכדור שיעזור לי - צריכים לעשות ככה וככה כדי שלוקחים אותו ואותו אני רותה שתתן לי.

מנהל פורום מחלות זיהומיות