זיהום?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

07/02/2002 | 18:25 | מאת: טלי

שלום, בבדיקת שתן שיצאה רובה תקינה, יצאו גם התוצאות הללו: LEUOCOCYTES UR-500.00 /UL SG-1.00 האם זה מעיד על משהו? הבדיקות נערכו כיון שאני חשה חולשה ועייפות בזמן האחרון. נעשו גם בדיקות דם שיצאו תקינות. א אני בת 30, בריאה בד"כ. האם זה יכול להעיד על התייבשות? תודה מראש.

שלום טלי, ממעט המידע שמסרת- נראה כי בשתן שלך יש כדוריות לבנות במספר העולה על הנורמה, אך קשה לדעת מה משמעות התוצאה הזו, וכדי לחסוך דיון מיותר (ומבלבל, קרוב לוודאי)- הייתי ממליץ לך פשוט לחזור עליה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות