פצעים בפה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/06/2002 | 18:56 | מאת: תמי

לד"ר הלפרון שלום, לבני יש מצידי הפה חתכים וכן בתוך הפה. המקשים עליו את האכילה, אחרי לילה הפה כואב ויבש. בנוסף יש לו גשר קבוע . ניקיון הפה הוא שומר באדיקות, לדברי הרופא המטפל מדובר בקנדידה והטיפול: תרחיף ניסטטין וכן גלולה חד פעמית. תוצאות אינן נראות למרות הטיפול כ-3 שבועות והסבל הוא רב. מרובר בבוגר 23 , נלקחו בדיקות. לשאלתי? האם יש טיפול אחר? ומה עליו לעשות? תודה תמי

שלום תמי, אמנם קנדידה היא פטריה שכיחה (יחסית) כגורם לזיהום בחלל הפה, אך נדיר שהיא גורמת שם לפצעים של ממש, בעיקר אצל אנשים עם מערכת חיסון תקינה. לאור זאת, ולאור הכשלון הטיפולי שכוון כנגד פטריה זו, הייתי ממליץ לבנך לחזור לבדיקת הרופא כדי להעריך מחדש את נכונות האבחנה הנ"ל. הרבה בריאות אפי

04/06/2002 | 18:24 | מאת: שמוליק

תמי שלום קיים מוצר מצויין שהוכיח את עצמו בפעולה כנגד (קנדידה (במידה וזו אכן הבעיה המוצר נקרא גרביטן והינו מיצוי של שום טהור בצורה נוזלית לפרטים פני לטלפון 052666993 בברכה שמוליק

04/06/2002 | 18:24 | מאת: שמוליק

תמי שלום קיים מוצר מצויין שהוכיח את עצמו בפעולה כנגד (קנדידה (במידה וזו אכן הבעיה המוצר נקרא גרביטן והינו מיצוי של שום טהור בצורה נוזלית לפרטים פני לטלפון 052666993 בברכה שמוליק

מנהל פורום מחלות זיהומיות