בדיקות לגילוי מחלות מין- דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/02/2002 | 15:24 | מאת: רונית

שלום הייתי רוצה לדעת אילו בדיקות פרט לאיידס יש לבצע כדי לגלות מחלות מין כמו הרפס סיפיליס זיבה וכד' .

שלום רונית, כדי לגלות מחלות מין יש לברר מהחולה הפוטנציאלי(ת) אם יש לו או לה הפרשות חריגות מאבר המין ולבדוק את איבר המין וסביבתו (ע"י רופא). במעבדה- ניתן לבדוק סיפיליס ע"י משלוח דגימת דם ל- VDRL, הרפס ע"י משלוח דגימת דם לנוגדנים לנגיף זה, וזיבה ע"י משלוח דגימה מהפרשה של איבר המין לתרבית. הרבה בריאות אפי

06/02/2002 | 10:07 | מאת: רונית

תודה רבה!!!

מנהל פורום מחלות זיהומיות