שאלה לדוקטור- תודה מראש

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/09/2016 | 11:53 | מאת: אנונימית

דוקטור שלום רב, אני חוששת שהיה דם על מזון קפוא (קנוי) שבישלתי. האם ניתן לאכול אותו לאחר בישול? האם יש זמן מינימלי לבישול? החשש שלי הוא ממחלות זיהומיות כמו איידס או הפטיטיס סי. תודה רבה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אנונימית, הדבקה בנגיפי 'איידס' ו/או 'הפטיטיס' C במהלך אירוע כמו זה ההמתואר בשאלתך נחשבת כבלתי סבירה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות