איידס מחיתוך ממכונת תספורת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/09/2016 | 00:50 | מאת: מני

שלום, במהלך תספורת אצל הספר היום, נחתכתי בעורף ממכונת הגילוח (לא הסכין החד פעמית הסטרילית) וכתוצאה מכך יש לי פס אופקי אדום בעורף שדימם בהתחלה אך הפסיק. בנוסף, חיטאתי את המקום לאחר כחצי שעה באלכוהול 70%. האם יש חשש להדבקה באיידס? האם יש צורך ללכת להיבדק בעוד 3 חודשים? תודה.

שלום מני, תיאורטית, הדבקה בנגיף ה'איידס' במהלך האירוע המתואר בשאלתך היא אפשרית. מעשית, הסיכוי לכך נחשב כנמוך ביותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות