פרונקולוזיס ניתוח ארטרוסקופי בכתף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/02/2016 | 16:59 | מאת: אבי

אני אמור לעבור ניתוח לייצוב הכתף, ע"פ החשד שיש לי קרע בלברום וקרעים עמוק בssp, ובשבוע האחרון התנפחו לי בלוטות בבית השחי, הופנתי למיון, ביצעו לי דיקור של הבלוטה ללא יצאת נו מוגלה, בנתיים אני מטופל באוגמנטין 875 פעמיים ביום, קומפרסים של סודיום סולפט 4 פעמים ביום, ובלילה אני מורח איכטמול. האבחנה הזמנית עומדת על פרונקולוזיס/דלקת בזקיק השיערה , בנתיים הבלוטות נהיות קטנות יותר ויותר, השאלה שלי אם זה עלול להפריע לניתוח שאמור להיות בשבוע הבא? העלאת הסיכוי לזיהום? אודה לך על התייחסותך.

שלום אבי, בהנחה שהזיהום שלך ("הפורונקל") מטופל עתה כהלכה אין זה סביר שתהיה לו השפעה מזיקה על הפרוצדורה הרפואית שאתה אמור לעבור בעוד כשבוע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות