כלבת שלא מנשיכה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/12/2015 | 10:10 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור, פירסמתי גם בפורום וטרינריה אך אנסה לשאול גם כאן, אתמול נכנס חתול זכר לביתי והסתובב במטבח. אחת הדאגות העיקריות היא ששתה מקופסת שימורים של אפרסקים, שהייתה בחוץ (לא בטוח בכלל שהיא הייתה בחוץ אבל אני משער) הטמפ' שלה קרירה, נוזל יחסית חמצמץ/מתוק וסמיך (הבנתי שהוירוס לא שורד כמעט בתנאים של ph ששונים מהגוף). אני משער שהחתול ליקק קצת מהקופסא הפתוחה. לאחר שניקיתי את השיש שתיתי מהקופסא גם אני ברגע של היסח דעת. הייתה לי תחושה קצת לא נעימה בשפתיים ושטפתי מיד עם סבון, שמתי סנטימיצין וזה עבר. אפשר לציין שאני אחרי ניתוח בקע וקצת בחרדות בגלל הניתוח לכן התיאור האובססיבי והפחדים. את החתול אני זוכר והוא מסתובב הרבה ליד ביתי (גר במושב ליד אשקלון), אני מביא לו אוכל לפעמים ותקופת הזמן שראיתי אותו הייתה חודש פחות או יותר. מה שהלחיץ אותי הוא כשקראתי סימפטומים אצל חתולים... החתול נע בביטחון ולא פוחד ממני (אולי כי קראתי לו כמה פעמים והאכלתי אותו) הוא מאוד גדול ויש לו הבעת פנים קצת מצחיקה. היללה שלו גם הלחיצה אותי כי היא קצת צרודה ונמוכה (שינויים בלוע בגלל הוירוס וכו'). אשמח לתשובה תודה.

שלום מיכאל, בנושאי כלבת אני ממליץ לך לפנות ישירות ללשכת הבריאות המחוזית / נפתית שבאזור מגוריך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות