חיסונים לדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/10/2015 | 17:07 | מאת: אלי

לפני כמה ימים עשיתי חיסונים, הרופא המליץ על היפוטיטיסa ,טיפוס הבטן,קדחת צהובה,כלבת. האחות הכינה 4 מזרקים ,בחיסון ה3 התעלפתי (תגובה ואזו ואגלית?) ואז הרופא המליץ לא לעשות את הרביעי באותו יום , ואחות לא ידעה מה החיסון האחרון שנשאר , שאלה את הרופא ,הוא שאל אותה כמה שאלות ואמר שהחיסון שנשאר זה היפוטיטיסa השאלה אם אפשר להסתמך על זה או לעשות את כולם עוד פעם?

שלום אלי, אני חושש שאין לי תשובה מספקת לשאלתך. הרבה בריאות אפי

16/10/2015 | 18:03 | מאת: אלי

זה מסוכן לעשות עוד פעם את החיסונים? או יש בדיקת נוגדנים?

מנהל פורום מחלות זיהומיות