שלום דר

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/11/2014 | 18:02 | מאת: בחורה

שלום דר, אני בחורה בת 24, לפני יומים אכלתי פיצה, כנראה שהיא מקולקלת. חזרתי הביתה עם בחילות ודחף להקיא, אבל אני מפחדת להקיא יש לי פוביה מהקאות. היה לי שלשולים אבל התאפקתי שלא להקיא. האם דבר שעשיתי בסדר? שלא הוצאתי את הזיהום דרך הקאה? היה עדיף להוציא מזון מקולקל דרך הקאה?

שלום בחורה, אם מקיאים לאחר אכילת מזון מקולקל זה בסדר, אבל לא נראה לי שיש הצדקה, במקרה כמו זה המתואר בשאלתך, "להקיא בכח". הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות