חשד לחשיפה לפטוספירה בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/10/2014 | 18:37 | מאת: תמר

אני וטרינרית המטפלת ביומיים האחרונים בכלבה כשאחד החשדות הוא שהיא חולה בלפטוספירה. לצערי, יש בעיה באיבחון חד משמעי שלה כיוון שקיבלה אמפיצילין לפני שנלקח דם ל-pcr ורמת נוגדנים לא רלוונטית כיוון שקיבלה חיסון לפני כשלושה חודשים. אני בשבוע 12. מה עלי לעשות? האם יש צורך באיבחון כלשהו או שמספיק לוודא שלא מופיעים אצלי סימנים קלינים של המחלה? תודה!

שלום תמר, כל עוד אין אצלך תסמינים כלשהם אני לא רואה טעם לנסות לאבחן אצלך תחלואה אפשרית ב'לפטוספירה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות