סיכון זיהום בעקבות גור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/09/2014 | 21:55 | מאת: דניאל

דר הלפרין שלום, קיבלתי היום גור כלבים בן שלושה חודשים. כפי סיפרתי לך לפני כמה ימים, אני לאחר זיהום בעקבות ניתוח ולפני כמה ימים הפסקתי עם האנטיביוטיקה וכרגע האיזור נראה שקט. האם אני נמצאת בהגברת הסיכון שלי לזיהום בעקבות מגע עם הגור? הוא עוד לא עבר את כל החיסונים. תודה רבה, דניאל

שלום דניאל, אם גור הכלבים שאותו קיבלת נושא 'מיקרובים' מדבקים (למשל במעיים), או על פרוותו נמצאים חרקים נגועים שיכולים להעביר זיהומים לבני אדם, אז הוא מדבק בפוטנציה. את התשובה לשאלה זו אפשר לקבל אצל רופא/ה ןטרינר/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות