וירוס או חידק?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2014 | 10:15 | מאת: טליה

האם יתכן דלקת גרון ויראלית עם חום מאד גבוה,תפליטים לבנים,צמרמורות,בלוטות כואבות ומוגדלות( בלי צינון ושיעול)? הרופא טוען שזה וירוס בגלל שהמשטח יצא פעמיים שלילי (ואני מתלבטת אם לקחת אנטיביוטיקה כי לפי הסימנים זה ממש נראה לי חידקי) תודה!!

שלום טליה, חום מאד גבוה, תפליטים לבנים ע"ג השקדים, צמרמורות, בלוטות לימפה כואבות ומוגדלות (בלי צינון ושיעול) יכולים להיות ביטוי גם לזיהום נגיפי (למשל "מחלת הנשיקה"). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות