חיסון אבעבועות-רוח למבוגרים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

15/04/2002 | 12:15 | מאת: טל-דב

רופא נכבד, ברצוני לברר בנוגע לחיסון אבעבועות רוח למבוגרים. בתי , בת 26, קיבלה בתאריך 26.12.2001 מנה ראשונה של חיסון אבעבועות רוח. בגלל שחלתה בשפעת לא קיבלה את המנה השנייה, כנדרש. בינתיים, חלפו 4 חודשים והיא טרם השלימה את המנה השנייה. שאלתי: האם עליה לקחת שוב מנה I ואח"כ מנה II ? כלומר, סה"כ 3 מנות. זה לא מסוכן ?? בתודה ובכבוד רב, דינה תלם טלפון: 6419534-03 Email: [email protected]

שלום דינה, אני הייתי נותן לה את המנה השניה של החיסון בהקדם (וזה בכלל לא נורא שעברו כבר 4 חודשים מהמנה הראשונה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות