חיסון כלבת וטטנוס בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/09/2012 | 22:29 | מאת: ליאור

שלום רב, אני צאיכה לקבל חיסון טטנוס וכלבת (לקראת תחילת לימודי וטרינריה). אני מניקה הנקה מלאה. האם ניתן לקבל את החיסונים בזמן הנקה ? ועוד שאלה: אני ובני חולים (הצטננות) ב5 ימים האחרונים. האם אני יכולה לקבל את החיסונים בזמן מחלה ? או שעדיף לחכות שתעבור לחלוטין ?

שלום ליאור, במידת הצורך ניתן לקבל זריקות חיסון כנגד טטנוס וכלבת גם בזמן הנקה. צינון איננו מהווה הורית-נגד לקבלת חיסונים אלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות