קדחת דנגי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/03/2012 | 17:37 | מאת: ל'

שלום, לפני שנה וחצי, בזמן טיול בוייטנאם חליתי בקדחת דנגי. לפי מה שידוע לי, קיים סיכון גבוה בהידבקות נוספת ולכן מומלץ לא להגיע לאזורים בהם יש חשש להדבקות. השאלה שלי היא לאחר כמה זמן ניתן לשוב לאזורים בהם קיים חשש להדבקות? האם הסיכון המוגבר להדבקות בפעם השניה הוא לכל החיים או מוגבל בזמן? כמו כן, רציתי לשאול האם יש לכך השפעה כלשהי במידה ואני מתכננת להכנס להריון? תודה רבה.

שלום ל', לאחר הדבקה בנגיף ה'דנגי' מזן אחד, החשש ממחלה קשה ומסכנת חיים (DHF) כתוצאה מהדבקה חוזרת בזן אחר של הנגיף הוא 'לכל החיים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות