זיהום שמתפשט

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/01/2012 | 14:00 | מאת: אלכס

שלום לפני פחות משבוע היה לי אבצס בבית השחי , הרופאה אמרה לי לקחת אנטיביוטיקה ( 5 מיל אוגמנטין ו10 מוקסיפן פעמיים בשבוע ) לקחתי במשך יומיים וראיתי שלא חל שיפור. אז הלכתי לבית חולים ושם רופא כירוגי פתח לי האבצס והזריק לי לשם פולידין . עכשיו כעבור יומיים ירדה טיפה הנפיחות ויצא לי משם מוגלה . המקום אדם ונפוח , אבל מה שהדאיג אותי זה שהאדמומיות מתפשטת לי ליד האם יש לי זיהום חמור ומה אני אמור לעשות בנידון תודה.

שלום אלכס, אתה אמור לחזור בהקדם לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות