קדחת דנגי פעם שנייה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/07/2011 | 18:46 | מאת: אלה

שלום רב, לפני 4 שנים חליתי בקדחת הדנגי בקוסטה ריקה ב"דרגה הקלה", כלומר היה לי חום הייתי מאושפזת כמה ימים ולאחר מכן פריחה בכל הגוף. כעת ברצוני לנסוע לתאילנד בעוד מס' חודשים, האם הסיכויים שלי לקבל את הדרגה הקשה יותר גבוהים עדיין? האם זה שעברו 4 שנים אומר משהו או שמא עדיין הסיכויים לקבל זאת שוב גבוהים יותר? האם תוכל להמליץ ולייעץ לי אם כדאי לי לנסוע או לא?

שלום אלה, הדבקה שלך בזן של נגיף ה'דנגי' השונה מזה שבו חלית בעבר עשויה (גם לאחר 4 שנים ויותר) לגרום למחלה קשה ומסכנת חיים הנקראת DHF. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות