זקוק לזיהומולוג מומחה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/06/2011 | 20:23 | מאת: מריוס

שלום ד"ר הלפרין, אני חולה אונקולוגי (לשעבר?) עם אנגיוסרקומה בהומרוס שהוצא בשלמות בפברואר האחרון. יש נקודות בריאות שלא עברו בירור. במעקב. בינואר השנה החל זיהום שהתחיל בפורט-א-קאט ועבר למע' הדם (סטאף איי, רגיש). החיידק התיישב בחוליה בגב התחתון וגרם להרס מסוים. טופלתי באנטיביוטיקה לוריד כ- 3 שבועות בארץ ועוד חודשיים בארה"ב (שם עברתי את הניתוח להסרת הגידול). לאחרונה, חזרו הכאבים וב- MRI רואים תהליך הרסני מסוים עם האדרה מועטה. הכאבים הם בגב אך בעיקר בירך העליונה. היום בביקור בביה"ח (לא רשמי כמובן כי יש שביתה..), נתגלתה אי סדירות במפרק השמאלי של האגן. MRI יבוצע מתישהו.. יש לי כאבים נוספים שעד היום לא התייחסתי אליהם (בברך שמאל ובקמיצה השמאלית). מעבר לכאבים, קר לי. כמעט תמיד. בערבים יש לי גם תופעות של גלי חום וזיעה קרה (הרבה פחות ממה שהיה פעם אבל עדיין). מאד אשמח לראות זיהומולוג מומחה בהקדם האפשרי. אודה לך מאד אם תוכל לקבל אותי לפגישה דחופה ואם זה לא אפשרי מבחינתך, אם תוכל להמליץ על זיהומולוג/ית מומחה/ית בנושא שלי. אני גר במרכז אבל נייד. תודה מראש, מריוס 050-7209325

שלום מריוס, 1. אני אינני מקבל חולים באופן פרטי. 2. באזור המרכז יש מומחים טובים מאד בתחום המחלות הזיהומיות: פר' מרווין שפירא ב'איכילוב', פר' גליה רהב ב'שיבא' ועוד ועוד, ואני ממליץ לך לפנות לאחד מהם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות