כאב בחלק הצידי של הלשון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/03/2010 | 23:00 | מאת: אפיק

שלום דר אולי אתה סוף סוף תוכל למצוא פיתרון למצוקתי...אני בן 26 אני נשא של hiv מזה כשנתיים.ולוקח STOCRIN AND TRUVADA מזה כשנה.מבחינה בריאותית אני מרגיש נפלא..אך כל יום במשך 8 חודשים האחרונים יש לי או תחושה של פטריה על הלשון או כאבים כמו אפטה בחלק הלטרלי של הלשון.יש לציין שאין לי באמת אפטה ומשטח לשון וגרון יצאו שליליים ולכן יש לשלול קנדידה או פטריה...הדבר היחידי שאני חושב עליו האם זה יכול להיות תופעת לוואי של STOCRIN OR TRUVADA .זה באמת פוגע באיכות חיי וגורם לי עצבנות והתפרצויות מה לעשות דר?להחליף קוקטייל?ובינתיים עד שאני אחליף איך אפשר להקל על תחושת פיטריה או לחלופין כאב בצד הלשון?????????????

שלום אפיק, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך לפורום שעוסק באיידס, כגון http://www.aidsisrael.org.il, ולהיבדק ע"י רופא/ה שמתרכז/ת בנושא זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות