שפעת חזירים וברונכיטיס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/08/2009 | 20:03 | מאת: פנינה

שלום, לפני 4 ימים אובחנתי כחולה בשפעת חזירים קלה בעקבות חום, שיעול, עיטוש ונזלת. ההרגשה הכללית שלי השתפרה, והחום ירד, אבל השיעול שאמנם הצטמצם עדיין קיים. היום הרופא בדק אותי שוב ואומר שיש לי ברונכיטיס. האם פשוט יתכן שזה מה שהיה לי מלכתחילה (הוא אומר שהוא לא יודע)? האם זה אומר שאני עדיין מדבקת אלא שהפעם מצד הברונכיטיס? האם יתכן שזו פשוט תופעת לואי של השפעת וזה לא ברונכיטיס? סליחה על מבול השאלות ותודה מראש.

שלום פנינה, יכול להיות שהתסמינים שמהם את סובלת היום (כגון שיעול) הם חלק מ'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות